تاریخ انتشار: جمعه 1396/12/04 - 11:09
کد خبر: 259718

نامه ۴ دفتر انجمن اسلامی دانشگاه‌های بزرگ تهران به رئیس قوه قضائیه:

دادگاه جنایتکاران داعشی را زودتر برگزار کنید/ ضدانقلاب هر روز گستاخ‌تر می‌شود

دادگاه جنایتکاران داعشی را زودتر برگزار کنید/ ضدانقلاب هر روز گستاخ‌تر می‌شود

با توجه به مسئولیت و اهتمام قوه قضائیه در برقراری عدالت و با عنایت به مدارای حداکثری نظام اسلامی تا امروز، از حضرتعالی خواهشمندیم نسبت به تسریع روند برگزاری دادگاه آشوبگران دی ماه و جنایتکاران داعشی غائله‌ی پاسداران، بر اعمال اشد مجازات نسبت به آنان اهتمام ورزید.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ ۴ انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های تهران به رئیس قوه‌ی قضائیه در خصوص غائله‌ی گلستان هفتم پاسداران و آشوب‌های دی ماه نامه‌‌ای مطالبه‌گرانه نوشتند.

در بخش مهمی از این نامه آمده است: به نظر می‌رسد نیروهای ضدانقلاب در حال سوءاستفاده از مدارای مسئولین نظام اسلامی بوده و هرروز گستاخ‌تر و خشن‌تر به دشمنی با انقلاب برمی‌خیزند. وحشی‌گری آشوبگران در اتفاقات گلستان هفتم خیابان پاسداران تهران نیز ادامه داشت تا جایی که داعش‌مسلکان به خود جرأت دادند با اتوبوس، دیوانه‌وار به فرزندان این مردم در نیروی انتظامی و بسیج حمله‌ور شوند و یزیدگونه با چاقو و سلاح ساچمه‌ای، به بدن‌های مطهر شهدای فاطمی ما حمله کنند ولی متأسفانه همچنان برخی مسئولین دولتی و سلبریتی‌های نزدیک به این جریانات سیاسی که باید متصدی خونخواهی مردم و همچنین نیروهای انتظامی باشند، سعی در تطهیر این جماعت داعشی دارند.

متن کامل این نامه را در ادامه می‌خوانید: 

حضرت آیت الله آملی لاریجانی
ریاست محترم قوه قضائیه

سلام علیکم؛
در چند ماه اخیر، جامعه شاهد اتفاقات مشکوک زنجیره‌وار بود که ردپای دشمنان خارجی و داخلی انقلاب در آن قابل مشاهده است. آشوب‌های دی ماه در چندین شهر کشور، موجب شهادت نیروهای امنیتی و حافظان جان، مال و ناموس مردم شد، قلب ملت ایران را جریحه‌دار کرد و یک هفته‌ی بعد با خروش ملت انقلابی ایران، جریان ضدانقلاب و حامیان داخلی و خارجی آنان تودهنی بزرگی خوردند.

اما به نظر می‌رسد نیروهای ضدانقلاب در حال سوءاستفاده از مدارای مسئولین نظام اسلامی بوده و هرروز گستاخ‌تر و خشن‌تر به دشمنی با انقلاب برمی‌خیزند. وحشی‌گری آشوبگران در اتفاقات گلستان هفتم خیابان پاسداران تهران نیز ادامه داشت تا جایی که داعش‌مسلکان به خود جرأت دادند با اتوبوس، دیوانه‌وار به فرزندان این مردم در نیروی انتظامی و بسیج حمله‌ور شوند و یزیدگونه با چاقو و سلاح ساچمه‌ای، به بدن‌های مطهر شهدای فاطمی ما حمله کنند ولی متأسفانه همچنان برخی مسئولین دولتی و سلبریتی‌های نزدیک به این جریانات سیاسی که باید متصدی خونخواهی مردم و همچنین نیروهای انتظامی باشند، سعی در تطهیر این جماعت داعشی دارند.

لذا ما انجمن‌های اسلامی دانشگاه‌های تهران، با توجه به مسئولیت و اهتمام قوه قضائیه در برقراری عدالت و با عنایت به مدارای حداکثری نظام اسلامی تا امروز، از حضرتعالی خواهشمندیم نسبت به تسریع روند برگزاری دادگاه آشوبگران دی ماه و جنایتکاران داعشی غائله‌ی پاسداران، بر اعمال اشد مجازات نسبت به آنان اهتمام ورزید.

با آرزوی توفیقات روزافزون

انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تهران
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه شاهد
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خوارزمی
انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
مذاکره با آمریکا از موضع قدرت؛ زیبا اما خیالی
رزمایش جان‌فدایان ایران در میدان آزادی تهران
زمان اعلام نتایج کنکور و آزمون ارشد مشخص شد
گوگل تراشه‌های هوش مصنوعی را به فضا می‌فرستد
تخته‌سیاه هوشمند چین؛ معادله را بنویس، نمودار و مدل سه‌بعدی تحویل بگیر!!
۸ درخواست کمک عربستان در برابر انصارالله بی‌پاسخ ماند / خشاب خالی پدافند‌های رهگیری
روایت شکست آمریکا / از انهدام جنگنده‌ها تا تخریب پایگاه‌ها
مذاکره تحت فشار دشمن، با عزت ملت ایران هم‌خوانی ندارد
فراخوان کتائب حزب‌الله عراق برای شکستن محاصره اقتصادی ایران
قدردانی مجمع نمایندگان ملت مبعوث از مواضع دکتر پزشکیان در سازمان ملل متحد
کدام جنگ بی‌پایان؟
مذاکره عراقچی با آمریکا بدون مجوز و برخلاف عقلانیت بود/ استیضاح وزیر خارجه ثبت شده است
دیدار پزشکیان و رئیس شورای اروپا
خودکشی ۸ ملوان نیروی دریایی آمریکا در جریان مأموریت رزمی علیه ایران
ابراز نگرانی هند از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه و ایران
آغاز سال تحصیلی و افتتاح مدرسه جدید شجره طیبه میناب +عکس
کاناوارو: ایران ازبهترین تیم‌های آسیاست/ شومورودوف: هدفمان پیروزی است
روبیو: توافق با ایران نیازمند زمان و تلاش بسیار است!
طلای ناگویا بر گردن دومین کاراته‌کای قم
۹۸۸ حمله هوایی و موشکی سعودی به یمن
سرلشکر رضایی: دیپلماسی جدید ایران به گذشته برنخواهد گشت
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top